FORRÁSOK A PUSZTASÁGBAN – (Jób 12,9)

“Mindezek közül melyik nem tudja, hogy az Úrnak keze cselekszi ezt?” (Jób 12,9)
Sok évvel ezelőtt egy Afrikai bányában megtalálták a történelem legnagyobb gyémántját. Anglia királyának ajándékozták azért, hogy az a gyémánt még ragyogóbbá tegye a királyi koronát. A király elküldte a gyémántot Amszterdamba azért, hogy azt megműveljék. Amikor a vésnők kezébe került ez a drága kő, tudjátok hogy mit tett vele? Vette a drága követ és belevágott. Majd egy szerszámmal újból és újból ráütött, míg a nagy gyémánt ketté tört. Micsoda pocséklás? De nem így volt. Mivel több héten keresztül azelőtt tanulmányozta a követ, és nagyon jól tudta, hogy hova kell és mivel ráüssön azért, hogy ott hasadjon el a kő ahol kell.
Isten néha oda üt, vagy engedi, hogy dolgok “letaglózzanak”. Véletlenül történik az egész? Nem! Isten nagyon jól ismer, és tudja, hogy mi kell az életedben történjen ahhoz, hogy olyan emberré alakulj, amily az Úr Jézus Krisztus dicsőségét emeli ki. Legyél alakítható ma is!
Imádkozzunk a következő személyekért: Virágh Ilona, Virágh József, Virágh Márta Erika, Virágh Eszter, Virágh Hilda Rózsa, Virágh Dalma Emőke, Virágh József és Virágh Zsófi
A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „Napi Áhítat”
Total Page Visits: 794 - Today Page Visits: 1